top of page

Voel je thuis bij

'Koosie Farm'!

Voor wie zijn wij er?
De naschoolse begeleiding is voor alle kinderen en tieners met een verstandelijke beperking, verschillende hulpvragen en ontwikkelingsniveaus. In de leeftijd van 0 tot 18 jaar.
We werken vanuit Christelijke normen en waarden, maar iedereen is welkom.

Nieuw op het

terrein van

Stal van het

Gildeland

Ontwerp zonder titel (1).png
IMG_2426.HEIC

Sanne van Kalkeren
Ik ben Sanne, geboren en getogen in Lienden en twee jaar werkzaam bij de Schutse in Kesteren. Daar werk ik met tieners met een verstandelijk beperking (varierend van licht tot ernstig) en moeilijk verstaanbaar gedrag. Mijn werk is het mooiste wat er is. Het draait voor mij om vertrouwen, ervaren van het dagelijkse leven en verder ontwikkelen.

Onze boodschap

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. Samen laten we die tot bloei komen. Binnen een veilige omgeving kunnen er stappen worden gezet naar ontspanning en ontwikkeling

Kinderen die bij ons op de Farm komen, zullen op hun eigen manier meedraaien in het normale leven. Stal van het Gildeland is daarvoor de perfecte plek. 

Er is voldoende ruimte om lekker buiten te spelen en dieren te verzorgen. Het contact is persoonlijk en we vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen. Bij ons is het niet alleen leuk, maar het kind zal ook succeservaringen opdoen en zelfvertrouwen ontwikkelen

Praktische zaken
De kinderen volgen overdag onderwijs of gaan naar een kinderdagcentrum. Daarna zijn ze welkom bij Koosie Farm op de locatie van Stal van het Gildeland in Maurik. (Tielsestraat 49)

De kosten van de naschoolse begeleiding gaan in overleg afhankelijk van het persoonsgebonden budget. 

Meer weten over de Koosie Farm of een vrijblijvende kennismaking?
Sanne 06-27474757
koosiefarm@gmail.com  

bottom of page